4 kommentarerAvsnitt 1- Vägen mot en ny axelled

 1. Annika Nittsjö skriver:

  Hej! Verkligen intressant att lyssna till din erfarenhet av artros! Ser med spänning fram till nästa avsnitt. Jag har själv fått proteser i båda knäna och det har gått bra. Tyvärr har nu min höft drabbats istället men jag gör som du och försöker hålla igång och hantera smärtan. Är inte direkt glad å tanken att opereras nu igen. Hoppas din axeloperation går bra och jag önskar dig varmt lycka till.

  1. Tina skriver:

   Tack för dina fina ord! Det är ju alltid lite oroligt när man gör något för första gången och där andra kan kommentera innehållet. Även om jag gör detta för mej i första hand så är det väldigt roligt om andra kan finna något intressant i det jag berättar om.

 2. Susanne Olsen skriver:

  Jätte intressant podd, ska själv byta axel led den 9 april så det ska bli intressant att följa din resa.

  1. Tina skriver:

   Hej Susanne så roligt att du gillar podden!! Vi får önska varandra lycka till !!

Comments are closed.